Boendestöd

Boendestöd

Välkommen till boendestödet nära dig i Farsta, Enskede/Årsta/Vantör och Skarpnäck! Vi ger individuellt anpassat boendestöd som utförs av engagerad och kompetent personal med respekt och förståelse för din situation. Stödet utformas utifrån dina behov och vi tar tillvara din kompetens och dina styrkor för att kunna stödja dig i din vardag.

 

Ditt inflytande är viktigt för vårt personcentrerade arbetssätt. Ditt inflytande möjliggörs genom regelbunden avstämning med dig så att stödet utförs efter dina behov och önskemål.

 

Vårt mål är att stärka dig som individ. Detta gör vi genom att stärka ditt sociala nätverk. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik för att ge dig stöd, struktur och sammanhang i vardagen.

 

Vi har specialkompetens inom psykiatri och vi kan erbjuda boendestöd på andra språk än svenska. Om du vill ha boendestöd på annat språk än dessa anställer vi personal med kompetens i det språket.

 

Vi utför även hemtjänst så om du är beviljad både boendestöd och hemtjänst kommer samma personal till dig. Vi kan skicka sms eller maila informationen till dig om du föredrar det framför telefonsamtal.

 

Välkomna att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss och vårt erbjudande!

Kontakta oss

 

E-post: info@idintjanst.se

Kontor: 08-410 432 94

Mobil: 073-939 86 80 / 070-888 32 94

 

Verksamhetsansvarig:

Selamawit Zewengel

 

Vi har kollektivavtal

genom Vårdföretagarnaa.