Hemtjänst

Hemtjänst

Vi utför hemtjänst på uppdrag av Stockholms stad och är verksamma i Farsta, Enskede-Årsta-Vantör och Älvsjö! Vårt syfte är att förse dig som har behov av hemtjänstinsatser kvalitativ och bra hjälp i hemmet när behovet uppstår. Vi strävar efter att alltid ge det lilla extra!

 

  • När du väljer oss som utförare utses en kontaktperson som blir den person som i första hand kommer hem till dig för att du ska få en stabil och förtroendefull relation. Vi ser till att kontinuiteten är hög för din trygghet och du ska alltid veta vem som kommer och vilken tid vi besöker dig.

 

  • Vi har kompetens att ta hand om personer med stora omvårdnadsbehov, demenssjukdomar samt psykiska funktionsnedsättningar och kan tillgodose behovet av att få hemtjänst på ditt eget språk. Vi tillgodoser även behov av stöd till anhöriga och närstående.

 

  • All personal har undersköterskeutbildning eller mångårig erfarenhet av arbete i hemtjänsten.

 

  • Genom att ha en god arbetsmiljö och se betydelsen av medarbetarnas kunskaper och insatser i stort och smått skapar vi ansvarstagande och engagerade medarbetare. Vi satsar även på diskussion och reflektion kring olika situationer i arbetet, och kompetensutvecklar personalen genom interna och externa utbildningar.

 

Välkomna att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss och vårt erbjudande!

 

 

Kontakta oss

 

E-post: info@idintjanst.se

Kontor: 08-410 432 94

Mobil: 073-939 86 80 / 070-888 32 94

 

Verksamhetsansvarig:

Selamawit Zewengel

 

Vi har kollektivavtal

genom Vårdföretagarnaa.