Ledsagning och avlösningsservice

Ledsagning och avlösningsservice

Vi har avtal med Stockholms stad att utföra ledsagning och avlösning till dig som bor i Farsta, Enskede/Årsta/Vantör och Älvsjö!

 

Avlösning ges till närstående till person med svår funktionsnedsättning för att de närstående ska kunna ägna sig åt andra familjemedlemmar, vila eller andra aktiviteter

 

Ledsagning är en aktivitet som syftar till att personer med funktionsnedsättningar ska kunna delta i samhällslivet på lika villkor som andra.

 

För oss är det viktigt med en god dialog med er för att insatserna ska bli så bra som möjligt och det är ni som avgör vad avlösningen/ledsagningen ska innehålla!

 

I Din Tjänst har specialkompetens inom demensområdet samt psykiatri. Vi talar flera språk förutom svenska och vid behov rekryterar vi personal som kan andra språk.

 

Vi satsar på personalens kompetensutveckling och god arbetsmiljö då vi anser att god kvalitet skapas av engagerad, nöjd och kunnig personal.

Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna.

 

Vi skapar mervärde för dig och din familj/närstående genom att:

 

  • Tillsammans med dig/er skapa trivsamma och roliga möten på stan eller hemma
  • Vid avlösning i hemmet hjälper vi till med omvårdnadsinsatser, matsituationen och hittar på aktiviteter i samråd med er
  • Träffarna utgår ifrån dig och dina intressen/önskemål och vår personal ledsagar dig med trygghet och värme
  • Vi anställer personal som har engagemang, kunskap och intresse för uppdraget.
  • När vi får ett uppdrag utses en kontaktperson som blir den ledsagare/avlösare som i första hand kommer hem till er för att ni ska kunna få en stabil och förtroendefull relation.
  • Vi inser att det är viktigt att personkemin stämmer mellan dig/er och den kontaktperson du/ni får. Därför går det givetvis att byta kontaktperson om personkemin inte stämmer.
  • Vi tror att för att göra avlösningen/ledsagningen till ett positivt möte som skapar välbefinnande och glädje så ska insatserna vara personligt anpassade, tillgängliga och flexibla
  • Våra tjänster baseras på våra ledord: Respekt - vi håller avtalade tider och andra saker som överenskommits oss emellan och vi har kontinuitet, det vill säga samma personal. Engagemang - personalen är engagerad och vill göra det lilla extra. Kvalitet - tjänsterna ska vara av hög kvalitet och upplevas trygga och pålitliga. Vi är till för att avlasta och hjälpa er.

Välkomna att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om oss och vårt erbjudande!

 

Kontakta oss

 

E-post: info@idintjanst.se

Kontor: 08-410 432 94

Mobil: 073-939 86 80 / 070-888 32 94

 

Verksamhetsansvarig:

Selamawit Zewengel

 

Vi har kollektivavtal

genom Vårdföretagarnaa.